събота, 26 ноември 2011 г.

МОДА 2012- ШАПКИ

Шапката задължителен аксеоар през зимата
Ако сте зиморничави и смятате да не излизате без шапка навън ,това означава ,че сте в крак с модните тенденции.Според тях шапката е най-хитовият аксесоар през студените месеци.Актуалните модели в момента са повече от разнообразни откъм форма , материи и цветове,така че ще отговорят на всеки вкус.

Ето кои шапки са настоящите фаворити на водещите дизайнери.

С ШИРОКА ПЕРИФЕРИЯ


Те са романтични,ултраженствени и определено няма как да не останат незабелязани.Допълват най-добре облекла от така нареченият
'бохемски стил',който и без това е много актуален в момента.За по небрежен вид можете да съчетаете шапката с широка периферия с панталон или джинси тип'чарлстон',свободна блуза и палто с двуредно закопчаване.Ако искате елегантно излъчване,комбинирайте я с права пола до коляното ,кожено палто и високи ботуши.
ФЕДОРА
Шапката тип ФЕДОРА се изработва от разнообразни материи в най-различни цветове,така че имате голям избор.Моного модерни са моделите украсени с пера.
Шапките ФЕДОРА могат да се носят както със строго облекло ,така и с по-небрежно,затова не се притеснявайте ,че можете да ги съчетаете неумело.Изпитаните комбилнации са следните :с рокля,блейзер и равни обувки с връзки;с топ от деним,панталон с широки крачоли,палто и ниски боти, с прав панталон,широка риза ,палто и ботуши.

ВИНТИДЖ

Със завръщането на модата на 60-те малките плоски шапки тип 'ДЖАКИ КЕНЕДИ",се превърнаха в страхотен хит.Могат да се намерят в най-различни цветове и принтове и отиват преди всичко на елегантни тоалети.
Винтидж вълната донесе и шапките тип "клош".Те се комбинират перфектно с вечерни рокли и кожени палта.
БОМБЕТА
Тези шапки в момента са фаворити при жените ,които налагат модните тенденции.Най-голямото им предимство е ,че могат да се носят с всякаъв тип облекло,добавяйки интересна и дръзка нотка към цялостния външен вид.Много добра комбинация е бомбе с памучен топ,тесни джинси,кожено яке и равни обувки с връзки.За повече елегантност заменете джинсите с права пола до коляното, а якето с блейзър.
ПЛЕТЕНИ



Те са топли,изключително удобни и се връзват идеално с облекло на много пластове,така необходимо през студените дни.Ако в гардероба си имате едноцветни дрехи ,заложете на шапка в ярък цвят или интересен принт,например каре или точки.

КОЖЕНИ



Тези модели могат да се носят както с елегантно,така и със спортно облекло.Ако не можете да си позволите шапка от естествена кожа,купете си от изкуствена.Много модерни са и моделите с наушници.Руската вълна в модата ги направи любими и на мъжете и на жените.Тези шапки обаче са доста скъпи,затова се ориентирайте към тези от изкуствена кожа.


УЧИЛИЩНИ


Шапките са разнообразни и се изработват от най-различни материи-памук,вълна,прежда.Любими на куп звездни дами са шапките с дълбоко дъно ,което пада в задната част на главата.Те могат спокойно да се комбинират с по-елегантно облекло и са чудесно допълнение към дълги палта,високи ботуши и слънчеви очила.Тази шапка изисква и комбинация с подходящ шал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Къде е на сметка?

реклама