петък, 24 юни 2011 г.

Време е за промяна-WELLNESS ще Ви помогне да я направите

http://www.youtube.com/oriflame

www.oriflame.bg
Ще спазите ли новогодишните си обещания? Ето успешните истории на хора, които вече го направиха и прoмениха живота си към по-добро с Орифлейм!
Веска Ралчевска, консултант на Орифлейм, Мениджър -15%, гр. Троян

"С 16 кг. по-слаба, в отлична форма, с много енергия и винаги в добро настроение"

Veska na Desi.jpg
От дете съм „пухкава”, но въпреки това никога не съм правила диети или каквото и да било друго, за да сваля излишните килограми. Обичам много шоколад и всякакви сладки изкушения, и си признавам - похапвах си от тях всеки ден.
Когато за пръв път чух за Wellness от Орифлейм, много ме впечатли това, че съдържа само естествени съставки и с него се отслабва без да има риск за здравето.
Започнах да приемам Шейк „Естествен баланс” през януари месец 2011г., а по това време бях закръглила и себе си и килограмите си на 100. Замествам с него закуската и обяда си, като между двата приема хапвам плодове, а за вечеря предимно салати и леки меса.
Апетита ми към сладките неща постепенно се изгуби, особено след като опитах Шейка с шоколадов вкус. Уверявам ви, няма по-вкусно нещо.
За оптимален ефект всеки ден не пропускам да изпия и пакетчето от Комбинирания комплект за жени с витамини, минерали и важни за организма вещества.
11 месеца по-късно, вече съм с 16 кг. по-малко. Чувствам се в отлична форма, не се изморявам, не огладнявам, винаги съм енергична и в добро настроение. Харесва ми и реакцията на познатите ми, когато ме видят – всички отбелязват промяната.
Wellness е страхотна възможност за Вашия бизнес. Когато сте консултант на Орифлейм, го предложете на клиентите си след като сте им предложили козметични продукти. Така ще увеличите продажбите си. Благодарение на него и продуктите на Орифлейм, вече имам добър екип и мениджърска позиция. Вие можете да помогнете на хората около Вас да променят стила си на живот към по-добро, като им предложите съвети за по-здравословен живот.

Убедена съм че здравословното ни състояние изцяло зависи от храната , която приемаме, затова хранете се балансирано. Яжте повече плодове и зеленчуци, по възможност екологично чисти и приемайте Wellness  от Орифлейм. Повярвайте, ще изглеждате и ще се чувствате отлично!


За поръчки: e-mail: sv_flor@yahoo.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Къде е на сметка?

реклама